Het ontwerp voor Stichting Kinderpostzegels

Ook dit jaar heeft studio oOdesign weer een mooie set kaarten mogen illustreren voor het bijzondere initiatief Stichting Kinderpostzegels. Jennifer: ‘Altijd leuk om de kerstkaarten te mogen creëren voor Stichting Kinderpostzegels’.

Schitterende feestdagen

Bijzonder geïllustreerd voor een bijzonder initiatief

Sinds een aantal jaar verzorgt oOdesign de kerstkaarten voor het bijzondere initiatief Stichting Kinderpostzegels. Gezien de brede doelgroep die de stichting heeft, is er tijdens het creatieproces een intensieve samenwerking tussen de ontwerpers van oOdesign en Stichting Kinderpostzegels. Zo ontstaat er ieder jaar weer een mooie set kaarten voor de winterse feestdagen. De illustraties zijn altijd uniek en worden binnen onze drukkerij verfraaid met speciale accenten zoals goud- en zilverfolie, voor een extra feestelijke uitstraling.

De missie van de stichting is helder: zij geeft kinderen een kans op een betere toekomst. Voor dit goede doel gaan elk jaar kinderen van groep 7 en 8 op pad, om onder meer deze kerstkaarten aan de deur te verkopen.

Wij zijn natuurlijk erg trots dat wij met ons ontwerp en unieke illustraties aan dit mooie initiatief bijdragen en hopen dit nog vele jaren te blijven doen.

Ga naar de website

Ontwerpen van de jaren 2022 en 2021

Ontwerpen van de jaren 2019 en 2020

Terug naar werk