Stedin Consument Event

Ontwerp voor het Consument Event

Voor Stedin’s eigen medewerkers van de afdeling Consument

Stedin organiseert regelmatig interne evenementen waarbij medewerkers worden geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en worden uitgedaagd om actief deel te nemen. Zo vond in het najaar van 2023 het Consument Event plaats in het Fletcher Hotel Rotterdam-Airport, waar alle visuele elementen, zoals bewegwijzering en routing, zijn ontworpen door Studio oOdesign.

Tijdens de briefing met de klant werden doel en doelgroep besproken welke centraal stonden tijdens het evenement. Met deze informatie heeft Studio oOdesign een uniek beeldmerk ontwikkeld dat specifiek ingezet is op het Stedin Consument Event.

Iconisch beeldmerk

Het beeldmerk is op verschillende communicatiemiddelen verwerkt en kwam terug in de verschillende ruimtes van het evenement. De visuele elementen in combinatie met de juiste toepassing van de huisstijl zorgden voor een consistente en herkenbare sfeer die aansloot bij de boodschap en het karakter van het evenement. De vormgeving droeg bij aan de effectieve communicatie met de aanwezigen en versterkte de impact van het evenement op de doelgroep. Met onder andere items zoals een boardingpas waar de aanwezige, informatie vindt over de verschillende workshops. Een welkomstbord, de zaalbordjes en een digitale plattegrond waarop de zalen en routing te vinden waren. Deze laatste werd verkregen via een QR-code op de persoonlijke boardingpas. Aanvullend is voor de verschillende presentaties, zowel plenair als in de break-outs, de getoonde Powerpoint ook vormgegeven met het Consument Event beeldmerk en passende nieuwe templates.

Terug naar werk