Een spel over leiderschap

Samenwerkingsorganisatie
Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

Een spel over leiderschap:
De Groei koffer

Wat is persoonlijk leiderschap? Dat is de kunst om binnen de organisatie waar je werkt je kennis, kunde en eigenheid in te zetten én tegelijkertijd je beperkingen onder ogen te zien. Want je werkt op je best als je jouw rol op een persoonlijke manier invult en daarbij je talenten volop benut. Bij SBB hebben we hier samen een eigen definitie aan gegeven en deze vertaald naar vijf gedragingen. Zo kent de SBB Groeikoffer geen verliezers, iedereen is een winnaar!

De Groeikoffer is speciaal ontwikkeld door SBB en gaat over leiderschap dat diverse vormen aanneemt, waarvan persoonlijk leiderschap een belangrijk onderdeel is. Het onderzoekt niet alleen de kenmerken van effectief leiderschap, maar werpt ook een blik op de impact daarvan op het team van collega’s.

Wij zijn aan de slag gegaan om het spel in een aantrekkelijke en positieve vorm te gieten. De koffer, kaartensets en spelregels zijn toegankelijk en uitnodigend vormgegeven. Met sterke iconen en illustraties en herkenbare huisstijlkleuren. Naast het ontwikkelen van het spel is gelijktijdig de huisstijl van SBB geïntroduceerd en doorontwikkeld, waar iconen, kleurpaletten en typografie aan de basis liggen.

Terug naar werk