Een frisse vernieuwde look voor Duocore

Duocore

Vernieuwing huisstijl

Duocore, een print en sign bedrijf, heeft besloten om zijn visuele identiteit een frisse vernieuwde uitstraling te geven om beter aan te sluiten bij de aard van de onderneming.

Het vernieuwingsproces begon met een analyse van de huidige huisstijl en de waarden die Duocore vertegenwoordigt. De waarden samenwerken, kwaliteit en no nonsens moesten zichtbaar worden in de huisstijl.

Het logo, als het meest kenmerkende element van de huisstijl, is opnieuw vormgegeven met een focus op eenvoud, herkenbaarheid en moderniteit. Het nieuwe ontwerp moet direct de identiteit van Duocore communiceren en tegelijkertijd flexibel genoeg zijn om op diverse media en platforms te worden toegepast.

Het vernieuwde huisstijlontwerp omvat ook richtlijnen voor het gebruik van visuele elementen op verschillende communicatiemiddelen, zoals visitekaartjes, briefpapier en digitale platforms. Consistentie in de toepassing van de vernieuwde huisstijl is essentieel om een krachtige en professionele uitstraling te behouden.

Terug naar werk