Technisch en creatief dtp'er

Ben jij scherp en kun je snel schakelen en prioriteiten stellen? Zijn onderzoek en experiment een onlosmakelijk deel van jouw werkwijze? Ken je alle mogelijkheden van het Adobe pakket, om de wensen van de klant te laten uitkomen, ook op het creatieve vlak? Ben jij een technisch en creatief dtp’er, dan is dit jouw kans!

Jouw functie

Voor onze studio zijn wij op zoek naar een technisch en creatief dtp’er. In deze functie ondersteun je onze grafische vormgevers en dtp’ers van oOdesign (grafisch ontwerpbureau en label van Opmeer Drukkerij) bij diverse werkzaamheden. Daarvoor ben je technisch sterk onderlegd. Als dtp’er zorg je ervoor dat niets je ontgaat. Of het nu gaat om een mooi boek dat bij onze collega’s gedrukt gaat worden, of een mooi vormgegeven website waarin de klant prima zijn weg weet te vinden. Want in deze mix helpen wij onze klanten met hun communicatie. Weet je ook nog het een en ander over het (digitaal) toegankelijk maken van InDesign- en Word-documenten? Dan pas je perfect in ons team.

Kortom, we zoeken iemand die alles kan. We begrijpen dat we hiermee de lat hoog leggen. Voel je vrij om te solliciteren, ook al beheers je niet het volledige eisen- en wensenpakket. Want wat je niet weet, kan je altijd nog leren! Als team klaren we de klus.

Jouw werkzaamheden

  • Als dtp’er werk je zelfstandig en ben je in staat technisch secuur en accuraat te werken.
  • Je let op de kleinste details, werkt gestructureerd en controleert je eigen werk.
  • Je zet zelfstandig bestanden klaar voor verdere productie, en ook voor het opmaken van documenten binnen een bepaalde huisstijl (zoals bijvoorbeeld jaarverslagen, interactieve pdf’s etc.) draai jij je hand niet om.
  • Je bent spontaan en af en toe een vraag van de klant beantwoorden is voor jou geen probleem.
  • Je hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en doet alles wat nodig is om de deadlines te halen.

Jouw profiel

  • MBO werk- en denkniveau
  • 1 tot 2 jaar aantoonbare werkervaring
  • Goede kennis van Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop en Acrobat (pitstop)
  • Goede kennis van printklaar maken van documenten
  • Uitstekend Nederlands in woord en geschrift

Wat wij je bieden

Werken bij Opmeer is werken bij een oorspronkelijk familiebedrijf met een informele, inspirerende en dynamische sfeer.
Wij bieden een goed salaris met de voordelen van de grafische cao en de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als zakelijk verder te ontwikkelen. Daarbij werk je met de modernste middelen en wordt alles in het werk gesteld om jouw kracht en creativiteit optimaal in te zetten. Kortom, een prettige werkplek waar je als teamlid direct bijdraagt aan hoog kwalitatieve producties.

Meer info? Interesse?

We horen graag op welke manier jij het team van Opmeer en oOdesign wilt versterken. Stuur je uitgebreide motivatie, portfolio en CV naar Daniëlle de Vin (danielle@opmeerbv.nl) en reken op een eerste gesprek. Heb je nog vragen over deze functie, bel dan even met Jos Kruijswijk, onze studiomanager (070 – 2800 800).