Parade van ontwerp- & drukwerk

Een greep uit onze drukwerk specials met eigenwijze opmaak, onverwachte stans en een innovatieve logo sluiting voor een mailing.

Surf magazine stopt campagne

Om lezers te vertellen dat men stopt met het magazine Surf, ontwikkelden wij deze opvallende mailing voor op de deurmat. Het logo van Surf bleek een unieke vorm te hebben die wij met een splitpen tot een draaiend puzzelstukje omdoopte. Door deze te draaien valt het logo precies in de uitsparing, waardoor je de mailing kan openen.

huisstijl vernieuwing

De filosofie van Opmeer Drukkerij; ‘Een duidelijke boodschap zorgt voor gewaardeerde en herkenbare communicatie.’ En natuurlijk wordt dit ook doorgevoerd in de huisstijl van Opmeer welke recent in een nieuw jasje is gestoken.

Brandweer Haaglanden

Vanuit Brandweer Haaglanden kwam de vraag om voor kinderen puzzelboekjes te ontwikkelen zodat ze tijdens de kerstvakantie zich konden bezig houden met tekenen, puzzelen en ander vertier.

Essaybundel ‘Thuisgevoel in Nederland’

Uitgangspunten voor deze essaybundel van het ministerie van Buitenlandse Zaken waren: verbinding en cohesie. Vanuit pijnpunten werken naar verbinding, en visueel voortborduren op de toegepaste silhouetten uit voorgaande jaren.

Silhouetten kunnen minder menselijk overkomen. Wij hebben daarom gekozen voor de warme toevoeging van pastelvlakken en stoffenpatronen uit verschillende culturen. De omslagillustratie – die je door een stans in het omslag ziet – is een collage waarin letterlijk de verbinding wordt gemaakt tussen de diverse culturen, mensen en kleuren uit onze multiculturele samenleving. De ontwikkelde illustratielijn is consequent doorgevoerd in de congresaankleding: posters, banieren, ideeënwand, presentatiescherm en online magazine.

Infographic Rijksoverheid

Mooi Multical

Met een verhuizing naar het oosten van het land en een beurs in aantocht kwam Ingenieursbureau Multical naar ons met de vraag meerdere items te ontwerpen. Een aantal folders en een beursstand inclusief verschillende items voor in de stand. Zo zijn er o.a. kubus poefjes in de huisstijlkleuren ontworpen en advertenties om de bezoeker naar de stand te lokken.

Ingenieursbureau Multical biedt opdrachtgevers advies en management bij bouwprocessen. Ze zijn onafhankelijk en staan voor optimale klanttevredenheid. Dit doen ze vanuit hun kernwaarden ‘kennis en daadkracht’. Zij leveren hoogwaardige technische dienstverlening door vakspecialisten die weten van aanpakken.

Geboortekaart met foliedruk

Terug naar werk