Corporate website NetVerder

De corporate website van NetVerder is in juni online gegaan. oOdesign heeft niet alleen de vormgeving maar ook de bouw gerealiseerd.

De eerste website voor NetVerder (onderdeel van de Stedin Groep) is opgeleverd. De online aanwezigheid van NetVerder bestond hiervoor uit een Foleon presentatie. Omdat er gestopt is met Foleon wilde NetVerder deze gelegenheid aanpakken om een volwaardige corporate site te laten ontwikkelen.

Twee design voorstellen

oOdesign kreeg de opdracht om de vormgeving en bouw van de nieuwe website voor NetVerder te doen. Voordat we met het ontwerpproces begonnen, hebben we onderzoek gedaan naar hoe de huidige concurrenten zich online presenteren, zodat we een beter beeld kregen van een onderscheidende manier om de site van NetVerder vorm te geven. Met deze kennis en de input van de klant hebben we twee ontwerpvoorstellen gemaakt en deze aan de klant gepresenteerd. Op basis van de keuze van de klant is een definitief ontwerpvoorstel gemaakt.

Eindresultaat

Nadat er een definitief akkoord kwam op het ontwerpvoorstel, zijn we aan de slag gegaan met het bouwen van de site in Webflow. De klant is zeer tevreden met het eindresultaat en was ook erg te spreken over het snelle resultaat in de ontwerpfase. Daarnaast zijn ze ook erg enthousiast over het gemak waarmee ze de content kunnen beheren in Webflow.

Naar netverder.nl
Terug naar werk