Bedrijfswagen & fruitmand

Sinds kort is rijdt er een bedrijfswagen rond speciaal voor de ingenieurs van Ingenieursbureau Multical. Het ontwerp op de auto is door oOdesign verzorgd en bestaat uit de onderdelen van het logo. Uit de verschillende ontwerpen is dit frisse en eigentijdse ontwerp gekozen.

Ingenieursbureau Multical

Sinds kort is rijdt er een bedrijfswagen rond speciaal voor de ingenieurs van Ingenieursbureau Multical. Het ontwerp op de auto is door oOdesign verzorgd en bestaat uit de onderdelen van het logo. Uit de verschillende ontwerpen is dit frisse en eigentijdse ontwerp gekozen. Vooraf aan het ontwerpproces gaf de klant een opvallend ontwerp niet uit de weg te gaan. Dit is voor ontwerpers natuurlijk De klant is regelmatig ook op locatie geweest om samen met ons ontwerpteam de wensen en ontwerpen door te nemen. In het ontwerpproces zijn verschillende ontwerpen voorgesteld waaruit de klant een keuze heeft gemaakt. ot een mooi resultaat te komen. Door onze connecties met o.a. signing partners en andere leveranciers kunnen wij u aalles voor u betekenend van ontwerp tot uitwerking en realisatie. Wij kunnen het proces van A tot Z voor u begeleiden.

Dit eigentijdse ontwerp is niet alleen voor de bedrijfswagen in gebruik genomen. Ook de fruitmand die Ingenieursbureau Multical aan zijn klanten aanbied heeft dit patroon geadopteerd.

Terug naar werk